Onze aanpak

Kennis van zaken en een menselijke aanpak: dat is Fairr. We zetten ons graag in voor de samenleving en in het bijzonder een betere vertrouwensrelatie tussen burgers en overheid. Die ontstaat niet door zoveel mogelijk rechtszaken te voeren, maar juist door met elkaar in gesprek te gaan en conflicten waar mogelijk te voorkomen.

Onze oplossingProactieve en persoonlijke juridische benadering

Achter elke klacht, elk bezwaar en elk beroep zit een verhaal. En een mens dat graag gehoord wil worden. Wij benaderen alle partijen proactief en persoonlijk en wenden al onze juridische ervaring en mensenkennis aan om tot een gezamenlijke oplossing te komen. Dat blijkt vaak veel effectiever dan een dure en intensieve rechtszaak. Procederen? Dat doen we alleen als er geen andere optie is.

Onze beloftenWat u bij ons kunt verwachten

  • Volledig en eerlijk advies
  • Martkconforme tarieven
  • Focus op een rechtvaardige oplossing zonder gerechtelijke procedure

Maatschappelijk verantwoordWinst delen met de samenleving

Als wij winst maken, vinden we het wel zo eerlijk als de samenleving daar ook van profiteert. We worden immers betaald met publiek geld. Daarom investeren we een deel van onze winst in maatschappelijke projecten, zoals het opknappen van een speeltuin in een gemeente waarvoor we werken. Meer weten over hoe Fairr maatschappelijk verantwoord onderneemt? Neem contact met ons op.

Kunt u onze hulp gebruiken?

Bel ons, vul het contactformulier in of stuur je aanvraag naar info@fairr.nl. Wij staan graag voor u klaar!

Neem contact op